over ons
sluiten
0321 388 777

10 lessen zingen voor jong en oud bij De Meerpaal

cursussen

Zingen is van alle leeftijden. Vanaf de week van 4 april starten bij De Meerpaal twee verschillende koren. Het Kidskoor op vrijdagmiddag en het projectkoor voor jongeren en volwassenen op woensdagavond.

De jongste zangers en zangeressen (6 t/m 12 jaar) kunnen op vrijdagmiddag om 15.50 uur terecht in het Kidskoor onder leiding van Wim van Lenthe. Wim heeft een neus voor leuke liedjes en zijn lessen zijn niet alleen leerzaam maar ook zeer gezellig.

Projectkoor
Voor jongeren en volwassenen is er plek in het projectkoor op de woensdagavond om 19.45 onder leiding van de bevlogen docent Angelique Vlieger. Bij het projectkoor op de woensdagavond komt een breed repertoire aan bod; van klassiek tot lichte muziek. Tijdens de repetities wordt vooral aandacht besteed aan zuiverheid, gelijkheid en expressie. Ook wordt er meerstemmig gezongen. Het koor presenteert zich regelmatig binnen en buiten De Meerpaal.

Proefles
Het is altijd mogelijk een keer gratis te komen kijken en een les bij te wonen in De Meerpaal. Vraag een proefles aan via de website: www.meerpaal.nl of neem contact op via activiteiten@meerpaal.nl

datum van publicatie: 10 maart 2016