over ons
sluiten
0321 388 777
tickets

za 5 jun - 19.30 uur

< alle voorstellingen

Zo vrij als een vogel 19.30 uur GEANNULEERD

Dansleerlingen Meerpaal Academie

Dans Grote Zaal €14,00

Wat betekent vrijheid voor jou?
Vriendschap, doen wat je zelf wilt, buiten spelen, vogels, vlinders, uit de gevangenis komen, vakantie, dansen, oorlog, vuur en lucht … Dit is zomaar een greep uit de antwoorden van de dansleerlingen op bovenstaande vraag.

Wat als op een dag een lief, klein, rood vogeltje besluit om nieuwe vrienden te maken en meevliegt naar de grote mensenwereld, waar alles anders is dan haar eigen veilige plekje in de boom?

In deze voorstelling nemen de dansleerlingen van De Meerpaal Academie met Klassiek ballet, Moderne dans, Contemporary, Jazz-streetdance, Urban, Dans Lab en Showgroep Spirit je mee in de avonturen van dit rode vogeltje.

Wat je vooraf moet weten
Er valt weer heel wat te genieten in het nieuwe theaterseizoen. Natuurlijk met inachtneming van de actuele richtlijnen van de Rijksoverheid. We bieden een veilige omgeving voor jou, de dansleerlingen en alle medewerkers voor en achter de schermen. Meer informatie hierover vind je hier. Lees het aandachtig door. Samen zorgen we zo voor een veilig, verantwoord en bovenal onvergetelijk theaterbezoek.

Foto: Jacqueline Vervat /Atelier Vervat