over ons
sluiten
0321 388 777
tickets

za 22 mei - 19.30 uur

< alle voorstellingen

Weet je nog wel… toen was geluk nog gewoon!

Maaike Widdershoven, Ruud Bos en Tony Neef

Muziektheater Grote Zaal €24,00

Na de twee succesvolle tours van ‘Weet je nog wel, tijdloze liedjes’ en ‘Weet je nog wel 2, een koffer vol liedjes’, gaan Maaike Widdershoven, Ruud Bos en Tony Neef weer de theaters in met deze keer ‘Weet je nog wel.. toen was geluk nog gewoon!’

Een speciaal gemaakt programma om iedereen een hart onder de riem te steken. In deze heftige tijden is het fijn om even alles om je heen te vergeten en weg te dromen of mee te deinen op de meest ontroerende, grappige en herkenbare liedjes die dit trio voor het voetlicht heeft gebracht.

Alsof ze in de huiskamer komen spelen en zingen: intiem, knus en dichtbij. Want daar verlangen we op dit moment meer dan ooit naar!

Met de onnavolgbare anekdotes en liedjes van Ruud Bos zelf, maar denk vooral aan titels als ‘Vluchten kan niet meer’ ( Annie M.G. Schmidt/Harry Bannink), ‘Mag ik dan bij jou’ (Claudia de Breij), ‘Liefde van later’ (Jacques Brel),

‘Dobbe dobbe dobbe’ (Guus Vleugel/Joop Stokkermans), ‘Zusters Karamazov’ (Drs. P ), ‘Josefien’ Friso Wiegersma/Wim Sonneveld), ‘Zing vecht huil bid Lach werk en bewonder’ (Ramses Shaffy) en nog veel meer moois wat het Nederlands cultureel erfgoed heeft voortgebracht.

Maaike, Tony en Ruud kunnen niet wachten om het publiek weer te zien in het theater en om je mee te nemen op reis langs de prachtige Nederlandse liedjes. En je gaat op vleugels weer naar huis, opgeladen en vol goede zin!

‘Weet je nog wel…. toen was geluk nog gewoon!’ speelt zaterdag 22 mei in De Meerpaal.