over ons
sluiten
0321 388 777

za 16 dec - 19.30 uur

< alle voorstellingen

Volkskerstzang

Muziek Grote Zaal €3,00

En ook dit jaar is het er weer: de jaarlijkse Volkskerstzang! Deze zangavond vol kerstliederen is langzamerhand niet meer weg te denken. Bestemd voor iedereen die van zingen houdt. Bij deze Volkskerstzang werkt Het Kamper Byzantijns Kozakkenkoor o.l.v. Henk v.d. Wetering mee.

  • Kamerkoor Vox Flevium uit Swifterbant o.l.v. Rachel Kieneker-Munneke
  • Ensemble Meerpaal Academie o.l.v. Wim van Lenthe
  • Trompettisten  Eddy Schraa en Adriaan Geschiere

Kamerkoor Fox Vlefium

Het koor werd in 1999 opgericht en heeft sindsdien een stevige positie in Flevoland verworven. Kamerkoor Vox Flevium is een ambitieus, gezellig koor. Het zingt zowel a capella als met instrumentale begeleiding. Het koor heeft een breed en gevarieerd repertoire, van oud tot modern klassiek en close harmony. Het Kamper Byzantijns Kozakkenkoor werd in 2008 opgericht door Henk van Keulen. Van een klein gezelschap groeide het koor uit tot een volwaardig en gerespecteerd muziekgezelschap, bestaande uit 8 eerste, 9 tweede tenoren, 10 baritonen en 10 bassen.

Het Ensemble Meerpaal Academie is samengesteld uit enthousiaste muzikanten die met elkaar de Volkskerstzang begeleiden. Vooral jonge muzikanten maken hier deel vanuit.

THEATERMENU | Driegangenvoordeel: € 24,50

Wist u dat u voorafgaand aan de voorstelling heerlijk kunt dineren in De Meerpaal? Grand Café De Meerpaal kent een maandelijks wisselend menu, inspelend op het seizoen. Heeft u bepaalde dieetwensen of allergieën? Informeer dan naar de mogelijkheden of bekijk onze actuele menukaart.

Het theatermenu reserveert u eenvoudig via het Serviceplein in De Meerpaal of per mail via horeca@meerpaal.nl.