over ons
sluiten
0321 388 777

zo 23 sep - 15.00 uur

< alle voorstellingen

Vocalgroup Twelve

Supermens

Muziek Kleine Zaal

We hebben steeds vaker het gevoel dat we niet meer kunnen voldoen aan de verwachtingen die de maatschappij aan ons stelt. Of die we onszelf, ten onrechte, opleggen. Het lijkt alsof we tegenwoordig allemaal een soort ‘supermens’ moeten zijn: iemand die succesvol, sociaal en knap is en alles voor elkaar heeft. Maar moeten we hier wel naar willen streven? En stel dat we dat allemaal hebben, zijn we dan daadwerkelijk gelukkiger?

Meerstemmige zang

Twelve zingt voornamelijk zesstemmig met individuele handmicrofoons, waardoor er heel gedetailleerd aan sound en blend wordt gewerkt. Nummers van onder andere Jamie Cullum, The Real Group en The Beatles komen langs en de meeste arrangementen zijn door muzikaal leider Tijs Krammer en zangers uit de a-capellagroep zelf gearrangeerd.

Workshop Close Harmony

Houd je van zingen? Meld je aan voor de workshop ‘Close Harmony’ van Floor Stappers (één van de zangeressen van Vocal Group Twelve). Tip: nóg leuker in combinatie met een theaterkaartje! De workshop vindt plaats op donderdag 20 september, 20.00 uur.

THEATERMENU | Driegangenvoordeel: € 24,50

Wist u dat u voorafgaand aan de voorstelling heerlijk kunt dineren in De Meerpaal? Grand Café De Meerpaal kent een maandelijks wisselend menu, inspelend op het seizoen. Heeft u bepaalde dieetwensen of allergieën? Informeer dan naar de mogelijkheden of bekijk onze actuele menukaart.