over ons
sluiten
0321 388 777
tickets

zo 18 apr - 15.30 uur

< alle voorstellingen

Vera Mann GEANNULEERD

Goesting - Een One Mann Show

Muziek Grote Zaal €19,50

Vera Mann neemt je in Goesting mee op reis door haar leven, ondersteund met muziek van o.a. Michel Legrand, Joni Mitchell , Stephen Sondheim en Leo Ferré. Ze wordt begeleid door pianist Ed Boekee en multi-instrumentalist Diederick Ensink.

Wat gebeurt er met een klein verlegen meisje uit Vlaanderen, kleindochter van een Poolse mijnwerker, als ze geïnspireerd raakt door Chopin? Door wie is ze beïnvloed? En waarom is ze gaan zingen?

Vera Mann vertelt in een ontroerend, grappig en persoonlijk verhaal over toevallige ontmoetingen. Vrolijke en minder vrolijke verhalen over een vrouwenleven en het leven in het theater. Goesting, een allesomvattend woord. Goesting om te zingen, om te spelen, om verhalen te vertellen en vooral heel veel goesting in het leven zoals het zich aandient.

Wat je vooraf moet weten
Er valt weer heel wat te genieten in het nieuwe theaterseizoen. Natuurlijk met inachtneming van de actuele richtlijnen van de Rijksoverheid. We bieden een veilige omgeving voor jou, de artiesten en alle medewerkers voor en achter de schermen. Meer informatie hierover vind je hier. Lees het aandachtig door. Samen zorgen we zo voor een veilig, verantwoord en bovenal onvergetelijk theaterbezoek.

Duur van de voorstelling: circa 75 minuten (zonder pauze).

De ticketprijs is inclusief consumptie.