over ons
sluiten
0321 388 777
tickets

wo 9 feb - 20.15 uur

< alle voorstellingen

Van Velzen

Change Of Mind - Songs, Stories & Sofasessies

Muziek Grote zaal €28,50

In VanVelzens vijfde theatervoorstelling speelt en zingt de sympathieke zanger over zijn zoektocht naar antwoorden en over de noodzaak om nieuwe wegen in te slaan in een alsmaar veranderende wereld.

Zeker in het afgelopen jaar werd ieders flexibiliteit maximaal getest. Roel vertelt op vermakelijke wijze over hoe lastig het was om te breken met bestaande patronen, én over hoe bevrijdend het was toen het lukte om uiteindelijk alle veranderingen te omarmen.

Splinternieuw repertoire

Maar er is nog meer nieuws! Voor het eerst zingt Roel de Nederlandstalige liedjes die hij afgelopen jaar schreef. Uiteraard komt het vertrouwde energieke VanVelzen repertoire ook aan bod. Samen met zijn virtuoze vijfkoppige band, neemt hij het publiek op aanstekelijke wijze mee naar de krachtige wereld van muziek, in een voorstelling die net zo dynamisch is als het leven zelf.

Bevlogen artiest

Naast een talentvolle zanger is Roel van Velzen een bevlogen artiest die als geen ander in staat is zijn publiek bij de voorstelling te betrekken. In ‘Change Of Mind’ wordt een avond lang gelachen, openhartige verhalen verteld, maar vooral gepassioneerd muziek gemaakt!

Heerlijk dineren: maak je theateruitje compleet!

Ons Grand Café is voorafgaand aan deze voorstelling geopend voor een heerlijk diner. Reserveer in het reserveringsproces van je tickets je dinerplek meteen mee! Alvast voorproeven? Bekijk hier onze menukaart!

Let op: Bij binnenkomst in het theater vragen we je om je ‘coronatoegangsbewijs’ te tonen. Deze kun je digitaal (via de Coronacheck-app op je telefoon) of op papier laten zien. Klik hier voor meer informatie.