over ons
sluiten
0321 388 777
tickets

za 26 feb - 20.15 uur

< alle voorstellingen

Ton Kas

Best Of...

Cabaret / Komedie Grote zaal €22,00

Ton Kas grapt voor de sterke maag. Je leest het goed! De beste fragmenten uit de eerdere drie shows passeren de revue. Maar anders verpakt en aangevuld met kersvers materiaal, want dit wordt een compleet nieuwe show!

Waarom ‘Best of…’? Wat denk je zelf? Om het nóg bezopener te maken natuurlijk. Daarom! Aan de opzet van Tons voorstelling verandert nul komma nul: een totaal mallotige, melige avond opdienen. 

Het hele arsenaal aan kleinburgers, mislukte huwelijken, kwellende schoonmoeders, impotente huisvaders, psychiaters, te dikke of juist te dunne wijven, politieagenten en meer wordt uit de kast getrokken. Grof en overdreven tot en met! Pure flauwekul, die niemand persoonlijk hoeft op te vatten. Óók wel ‘ns leuk, voor de verandering! 

Ton Kas: “Laat je vooral niet wijsmaken dat mijn kunstje meer voor mannen is: de vrouwen produceren doorgaans de meeste decibels in de zaal!”

Heerlijk dineren: maak je theateruitje compleet!
Ons Grand Café is voorafgaand aan deze voorstelling geopend voor een heerlijk diner. Reserveer in het reserveringsproces van je tickets je dinerplek meteen mee! Alvast voorproeven? Bekijk hier onze menukaart!

Let op: Bij binnenkomst in het theater vragen we je om je ‘coronatoegangsbewijs’ te tonen. Deze kun je digitaal (via de Coronacheck-app op je telefoon) of op papier laten zien. Klik hier voor meer informatie.

Over deze voorstelling:
– Ticketprijs inclusief consumptie
– Meer corona-info →