over ons
sluiten
0321 388 777
tickets

zo 12 dec - 14.00 uur

< alle voorstellingen

The African Mama’s – voorstelling 1

Christmas under African Skies

Muziek / Show Grote Zaal €29,50

Na het overweldigende succes in 2018, komen The African Mamas in december 2020 terug naar Dronten met een fonkelnieuwe kerstspecial.

Een muzikaal programma met prachtige Afrikaanse traditionals, ontroerende a capella liederen, swingende gospel maar natuurlijk ook de bekende internationale kerstnummers. De muzikale rijkdom, de Afrikaanse cultuur en (kerst)tradities staan centraal in deze voorstelling. The African Mamas stralen warmte en inspiratie uit met haar betoverende melodieën, om nog maar niet te spreken van de aanstekelijke Afrikaanse ritmes die de hele zaal opzwepen en zelfs de koudste kikkers niet onberoerd zullen laten.

Wat je vooraf moet weten
Er valt weer heel wat te genieten in het nieuwe theaterseizoen. Natuurlijk met inachtneming van de actuele richtlijnen van de Rijksoverheid. We bieden een veilige omgeving voor jou, de artiesten en alle medewerkers voor en achter de schermen. Meer informatie hierover vind je hier. Lees het aandachtig door. Samen zorgen we zo voor een veilig, verantwoord en bovenal onvergetelijk theaterbezoek.

De ticketprijs is inclusief consumptie. Je ontvangt deze bij de gezellige nazit.