over ons
sluiten
0321 388 777
'Een diversiteit aan muziekstijlen en hits uit verschillende decades, ondersteund door moderne dans en vele kleurrijke kostuums.'

do 26 okt - 20.15 uur

< alle voorstellingen

The Magic of Jeans

A Brand New Day

Show Grote Zaal €25,00

A Brand New Day is de wervelende nieuwe show van The Magic of Jeans. Met de show Magic zette The Magic of Jeans zich afgelopen seizoen weer helemaal op de kaart en ontving lovende recensies: “Topniveau” kopte een krant. Met A Brand New Day zet The Magic of Jeans die ingeslagen weg voort en staat het wederom garant voor een spetterende en swingende avond gebracht door de toptalenten van The Magic of Jeans. Een grote diversiteit aan muziekstijlen en hits uit verschillende decades trekken aan u voorbij, ondersteund door moderne dans en vele kleurrijke kostuums. Een voorstelling om niet te missen, voor jong en oud!

THEATERMENU | Driegangenvoordeel: € 24,50
Wist u dat u voorafgaand aan de voorstelling heerlijk kunt dineren in De Meerpaal? Grand Café De Meerpaal kent een maandelijks wisselend menu, inspelend op het seizoen. Heeft u bepaalde dieetwensen of allergieën? Informeer dan naar de mogelijkheden of bekijk onze actuele menukaart.

Het theatermenu reserveert u eenvoudig via het Serviceplein in De Meerpaal of per mail via horeca@meerpaal.nl.