over ons
sluiten
0321 388 777
tickets

vr 11 dec - 21.15 uur

< alle voorstellingen

The African Mama’s 21.15 uur

Christmas under African Skies

Muziek / Show Grote Zaal €29,50

Na het overweldigende succes in 2018, komen The African Mamas in december 2020 terug naar Dronten met een fonkelnieuwe kerstspecial.

Een muzikaal programma met prachtige Afrikaanse traditionals, ontroerende a capella liederen, swingende gospel maar natuurlijk ook de bekende internationale kerstnummers. De muzikale rijkdom, de Afrikaanse cultuur en (kerst)tradities staan centraal in deze voorstelling. The African Mamas stralen warmte en inspiratie uit met haar betoverende melodieën, om nog maar niet te spreken van de aanstekelijke Afrikaanse ritmes die de hele zaal opzwepen en zelfs de koudste kikkers niet onberoerd zullen laten.

Een lekker begin van je theaterbezoek in ons Grand Café.
Kom vooraf een lekker hapje eten en maak zo je theaterbeleving nog leuker! In het nieuwe theaterseizoen serveren we voorlopig alleen platé gerechten (hoofdgerechten). We serveren regelmatig nieuwe gerechten, met verse seizoenproducten. Wij zorgen er natuurlijk voor dat je na je gezellige etentje op tijd in de theaterzaal kunt plaatsnemen. Bekijk hier onze actuele menukaart. Heb je bepaalde dieetwensen of allergieën? Laat het ons weten. Voor meer informatie en reserveringen: 0321 388 777 of info@servicepleindronten.nl. NIEUW: je kunt nu ook een tafel reserveren voor een gezellige nazit.

Wat je vooraf moet weten
Er valt weer heel wat te genieten in het nieuwe theaterseizoen. Natuurlijk met inachtneming van de actuele richtlijnen van de Rijksoverheid. We bieden een veilige omgeving voor jou, de artiesten en alle medewerkers voor en achter de schermen. Meer informatie hierover vind je hier. Lees het aandachtig door. Samen zorgen we zo voor een veilig, verantwoord en bovenal onvergetelijk theaterbezoek.

De prijs is inclusief consumptie. Je ontvangt deze bij de gezellige nazit.