over ons
sluiten
0321 388 777

di 16 apr - 20.30 uur

< alle voorstellingen

Stageband Jazz Orchestra & Vocal Group Treats

Concert / Muziek €10,00

Six Decades Of My Father

Voor het tweede jaar op rij brengen Stageband Jazz Orchestra en Vocal Group Treats een Jazz suite. Bij wijze van alternatieve Mattheus Passie kunt u rond de Paasdagen komen luisteren naar een bijna 90 minuten durende compositie uitgevoerd door een 17 koppige Big Band uitgebreid met vier zangers.

Het thema van Six Decades Of My Father is het leven van de vader van de componist Marco Kerver. Dat leven kenmerkte zich door een valse start. Geboren in centrum Den Haag net na het begin van de 2-de wereldoorlog, was Huub Kerver een echt oorlogskind. In de suite is het hele leven van Huub Kerver in muziek gevat. Van de oorlog, tot zijn passie voor Engelse literatuur, van gezondheidsproblemen tot zijn twijfels over de kerk en zijn dood in 2001.

Voor het samenvatten iemands leven zijn veel muziekstijlen en evenzoveel solisten nodig. De hele compositie wordt live uitgevoerd door de professionele muzikanten van de Stageband en Treats. Leun achterover en laat deze prachtige afwisselende muziek tot je komen!

Kaarten voor dit concert zijn niet te koop bij de kassa van De Meerpaal maar aan de zaal. Reserveren kan on-line via www.jazzsuite.nl.

Luister hier naar enkele nummers uit de suite die Stageband en Treats vorig jaar presenteerden: