over ons
sluiten
0321 388 777
tickets

do 17 feb - 20.15 uur

< alle voorstellingen

Renée doet de dames

Renée van Wegberg

Muziek / Theaterconcert Grote Zaal €27,50

Renée doet de dames is het nieuwe soloprogramma van Renée van Wegberg, waarin de zangeres een ode brengt aan Nederlandse zangeressen.

We zijn enorm blij dat Reneé terug is in Dronten! Nadat haar eerdere show ‘List, Shaffy en Piaf’ met vier en vijf sterren werd bekroond én Renée zelf twee Musical Awards in de wacht sleepte, is het nu tijd voor een gloednieuwe show waarin Renée een ode brengt aan zangeressen van eigen bodem.

Het hart op tafel. Dat is wat Renée van Wegberg zich ten doel stelt, in deze opmerkelijke tijd waarin voor haar alles tot stilstand kwam en ruimte ontstond voor bezinning. In haar zoektocht naar bekende en onbekende Nederlandse parels kwam ze zichzelf tegen en vond ze muzikale herkenning. Nummers van kleinkunst iconen als Conny Stuart, Jenny Arean, Karin Bloemen, maar ook pop- en rockdiva’s als Trijntje Oosterhuis en Anouk komen voorbij. Een speciaal eerbetoon is er voor Liesbeth List, de chansonnière in wiens huid Renée kroop voor de gelijknamige musical.

Met persoonlijke verhalen en nieuwe arrangementen bezingt Renée het leven in mooie, maar ook moeilijke tijden. Renée doet de dames is een intiem theaterconcert vol humor, kwetsbaarheid en heel veel liefde voor muziek.

Een lekker begin van je theaterbezoek in ons Grand Café.
Kom vooraf een lekker hapje eten en maak zo je theaterbeleving nog leuker! In het nieuwe theaterseizoen serveren we voorlopig alleen platé gerechten (hoofdgerechten). We serveren regelmatig nieuwe gerechten, met verse seizoenproducten. Wij zorgen er natuurlijk voor dat je na je gezellige etentje op tijd in de theaterzaal kunt plaatsnemen. Bekijk hier onze actuele menukaart. Heb je bepaalde dieetwensen of allergieën? Laat het ons weten. Voor meer informatie en reserveringen: 0321 388 777 of info@servicepleindronten.nl. NIEUW: je kunt nu ook een tafel reserveren voor een gezellige nazit.

Wat je vooraf moet weten
Er valt weer heel wat te genieten in het nieuwe theaterseizoen. Natuurlijk met inachtneming van de actuele richtlijnen van de Rijksoverheid. We bieden een veilige omgeving voor jou, de artiesten en alle medewerkers voor en achter de schermen. Meer informatie hierover vind je hier. Lees het aandachtig door. Samen zorgen we zo voor een veilig, verantwoord en bovenal onvergetelijk theaterbezoek.

Duur voorstelling: circa 75 minuten (zonder pauze).

De ticketprijs is inclusief consumptie. Je ontvangt deze bij de gezellige nazit.