over ons
sluiten
0321 388 777
tickets

do 17 feb - 20.15 uur

< alle voorstellingen

Renée van Wegberg

Hou me vast

Concert / Muziek / Muziektheater Grote Zaal €27,50

Na haar award-winnende vertolking van Liesbeth List sloot zangeres Renée van Wegberg de prachtige en rijke muziek van Nederlandse bodem in haar hart. In haar nieuwe theaterconcert speelt ze samen met haar band Nederlands mooiste kleinkunst- en poprepertoire.

Na een bewogen jaar – waarin de zangeres afscheid van dierbaren nam maar ook haar tweede kindje verwelkomde – bezingt ze alle facetten van het leven. Nabijheid, verbinding en elkaar vasthouden vormen de rode draad.

In haar vorige programma zong Renée het repertoire van Nederlandse zangeressen. In de nieuwe voorstelling ‘Hou me vast’ stort ze zich op liedjes van de mannen. Een veelzijdig muzikaal programma met het mooiste werk van theatericonen als Toon Hermans, Boudewijn de Groot, Rob de Nijs en Herman van Veen. Ook de songs van bands als Bløf, De Dijk en Volumia komen voorbij. En natúúrlijk ontbreekt het voor Renée inmiddels bekende repertoire van Ramses Shaffy en Frank Boeijen niet.

Met haar veelzijdige stem zingt Renée liedjes om bij weg te dromen, om bij mee te zingen en om elkaar bij vast te pakken. Nieuwe liedjes, onbekende liedjes, en klassiekers die voor altijd gezongen moeten blijven worden, uitgevoerd in verrassende arrangementen.

In Hou me vast omarmt Renée het publiek, het leven en de livemuziek.

Heerlijk dineren: maak je theateruitje compleet!
Ons Grand Café is voorafgaand aan deze voorstelling geopend voor een heerlijk diner. Reserveer in het reserveringsproces van je tickets je dinerplek meteen mee! Alvast voorproeven? Bekijk hier onze menukaart!

Let op: Bij binnenkomst in het theater vragen we je om je ‘coronatoegangsbewijs’ te tonen. Deze kun je digitaal (via de Coronacheck-app op je telefoon) of op papier laten zien. Klik hier voor meer informatie.

Over deze voorstelling:
– Ticketprijs inclusief consumptie
– Meer corona-info →