over ons
sluiten
0321 388 777
tickets

do 27 mei - 20.15 uur

< alle voorstellingen

Phil Bee

Blue Eyed Blues & Soul Tour

Theaterconcert Grote Zaal €24,00

Phil Bee, een zanger met een dijk van een stem. Van tours met de Erwin Java Band en met Johan Derksens Theatertours tot samenwerkingen met Steve Lukather en Jan Akkerman. Bee heeft zestien platen op zijn naam staan, bespeelt al meer dan dertig jaar de podia en wordt door velen beschouwd als een van de beste vocalisten van Europa in zijn genre.

In 2021 komt Phil samen met zijn zeskoppige band naar De Meerpaal voor zijn avondvullende theaterconcert in de ‘Blue Eyed Blues & Soul Tour’. Verwacht een heerlijk show met muziek die doet denken aan de muzikale sferen uit de jaren ‘60 en ’70, de tijd waarin de muziek prachtig rauw en ongepolijst was. Originele tracks en covers in een eigen stijl in met Soul en Blues doordrenkte vocalen.

Phil Bee, onder andere winnaar van de ‘Dutch Blues Award’ was in 2020 eveneens finalist van het door miljoenen mensen bekeken tv-programma ‘We Want More’. Jurylid André Hazes jr. werd een grote fan van Phil. Regelmatig verzorgt Phil een support-act bij de André Hazes Band en samen namen de heren de successingle ‘Need Your Love So Bad’ op.

Phil Bee en band spelen de Blue Eyed Blues & Soul Tour op donderdag 27 mei 2021 in De Meerpaal.