over ons
sluiten
0321 388 777
tickets

do 1 jul - 21.00 uur

< alle voorstellingen

Peter Pannekoek – voorstelling 2

Nieuw Bloed

Cabaret Grote Zaal €22,00

YEAH! Vlak voor het einde van het theaterseizoen speelt cabaretier Peter Pannekoek op 1 juli twee keer zijn voorstelling ‘Nieuw Bloed’ (try out) in De Meerpaal. Een halfjaarconference of juist een vooruitblik. Gegarandeerd: een uur lang lachend de zomer in!

Lieve theaterbezoeker,

Niets in het leven is zeker, maar wat wel zeker is, is dat ik ontzettend veel zin heb om voor jullie op te treden. Een halfjaarconference of juist een vooruitblik. Getest, gevaccineerd of immuun. De zin is groot. Ik hoop bij jou ook. Laten we elkaar ontmoeten, want om de grote filosoof Marco Borsato te citeren: ‘We zitten in een intimiteitsvacuum.’ Dus laten we er een mooie avond van maken. Omdat het weer mag!  

Liefs,
Peter Pannekoek

LET OP: EVENTUEEL EXTRA BEZOEKERSCAPACITEIT
Op dit moment is de toegestane bezoekerscapaciteit 50 personen. Echter speelt Peter op donderdag 1 juli in De Meerpaal. De kans is aanwezig dat de bezoekerscapaciteit per 30 juni opgehoogd wordt. Zijn er geen kaarten meer beschikbaar? Wees niet getreurd, meld je aan voor de wachtlijst en we laten je – vlak na de bekendmaking van de nieuwe maatregelen – weten of je tóch een plek in de zaal hebt.
(Een tip als éxtra service: vergeet dan niet om 1 juli vrij te houden in je agenda.)

Peter speelt donderdag 1 juli twee keer een uur zijn nieuwe voorstelling in De Meerpaal. Voorstelling 1 start om 19.00 uur. Voorstelling 2 start om 21.00 uur.