over ons
sluiten
0321 388 777
'Diep ontroerend boek, vol prachtige observaties' Psychologie Magazine
tickets

do 23 mrt - 20.30 uur

< alle voorstellingen

Paaz

Naar het boek van Myrthe van der Meer

Toneel Kleine Zaal €17,50

Als Emma van de ene op de andere dag opgenomen wordt op de psychiatrische afdeling van een ziekenhuis, de paaz, weet ze één ding zeker: hier is een fout gemaakt. Ze heeft namelijk een leuke baan, een geweldige vriend en een goed leven, dus dat ze dood wil kan dan toch geen probleem zijn?

Zoektocht naar de absurde wereld
Het is het begin van Emma’s zoektocht door de absurde wereld van de psychiatrische kliniek, met al haar regels, pillen en diagnoses. Een zoektocht naar de uitgang, maar boven alles een zoektocht naar zichzelf. Tijdens haar reis langs vreemde patiënten en nog vreemdere therapeuten, depressieve kerstballen en onverwachte vriendschappen, begint Emma te beseffen dat ze hier niet voor niets zit, en dat zij de enige is die kan bepalen of, maar vooral ook hoe ze ooit de paaz weer verlaat.

THEATERMENU | Driegangenvoordeel: € 22,50
Voorafgaand aan iedere theatervoorstelling kunt u genieten van het speciale theatermenu. U kunt dan genieten van een 3-gangen diner in ons Grand Café. Wij zorgen ervoor dat u op tijd klaar bent voor de voorstelling.

Het theatermenu reserveert u eenvoudig via het Serviceplein in De Meerpaal of per mail via horeca@meerpaal.nl.

INLEIDING
Voorafgaand aan de theatervoorstelling PAAZ kunt u een inleiding bijwonen. Deze inleiding wordt gehouden door één of twee ambassadeurs van Samen Sterk zonder Stigma. De ambassadeurs zijn mensen die een psychische aandoening hebben (gehad). Zij vertellen uit eigen ervaring tegen welke vooroordelen zij aan liepen en welke impact dit op hen had. Ook vertellen zij u alvast één en ander over de voorstelling PAAZ. Vervolgens is er tijd om vragen te stellen en met de ambassadeur(s) in gesprek te gaan.

De inleiding start om 19.45 uur en duurt 30 minuten. Op vertoon van uw ticket kunt u de inleiding bijwonen. Aanmelden hiervoor is niet nodig.

In gesprek
Na afloop van de voorstelling bent u van harte welkom in ons Grand Café. Ook is het mogelijk in gesprek te gaan met onze collega’s vanuit het Informatiepunt Mantelzorg en medewerkers van Ypsilon, een vereniging voor familieleden en naasten van mensen met een verhoogde kwetsbaarheid voor psychose.

alle voorstellingen (0)

Ook iets voor jou?