over ons
sluiten
0321 388 777
uitverkocht

zo 11 jul - 17.00 uur

< alle voorstellingen

#ONOFFLINE – voorstelling 4

Dans / Jeugd / Muziek / Toneel Grote zaal €8,50

#On, off, on, #off… online
Heb ik iets gemist?!

De digitale wereld, we maken er allemaal onderdeel van uit. We zappen, swipen en scrollen er op los, alsof ons leven er van afhangt…
Niet dan?!

Een hedendaagse danstheatervoorstelling #ONOFFLINE uitgevoerd door de dansleerlingen van DansLab De Meerpaal met live muzikale begeleiding. Zij nemen het publiek mee in hun digitale belevingswereld, een wereld waar een dunne #line bestaat tussen vriendschap, identiteit en werkelijkheid.
Getalenteerde leerling van 13 tot en met 21 jaar van Dansschool De Meerpaal hebben in samenwerking met Amarinske Brands (docent DansLab) het concept en de choreografieën gecreëerd. Dat alles heeft geleid tot een dynamische en persoonlijke voorstelling.

Wat je vooraf moet weten
Er valt weer heel wat te genieten in het nieuwe theaterseizoen. Natuurlijk met inachtneming van de actuele richtlijnen van de Rijksoverheid. We bieden een veilige omgeving voor jou, de dansleerlingen en alle medewerkers voor en achter de schermen. Meer informatie hierover vind je hier. Lees het aandachtig door. Samen zorgen we zo voor een veilig, verantwoord en bovenal onvergetelijk theaterbezoek.