over ons
sluiten
0321 388 777
tickets

za 12 okt - 20.15 uur

< alle voorstellingen

Nasrdin Dchar

JA

Toneel Kleine Zaal €25,00

Tussen de avond dat Nasrdin zijn vrouw ontmoet in de Marina Bar en de dag dat ze trouwen, zit vijftien jaar. Waarom heeft het zo lang geduurd als hij bij de eerste kennismaking al weet dat zij de ware is? Net als in zijn succesvolle solovoorstellingen Oumi (over zijn moeder) en DAD (over zijn vader en het vaderschap) neemt acteur Nasrdin Dchar het publiek in JA mee op een reis. Die scheert langs continenten en culturen, maar het is vooral zijn eigen zoektocht naar volwassenheid, met als universele kern de liefde. Want die kan alles overwinnen. Toch? In dezelfde persoonlijke stijl als de voorstelling DAD – officiële juryselectie Theaterfestival 2017 – laat Dchar zien hoe hobbelig het pad van de liefde kan zijn, wat trouwen teweeg brengt in een mensenleven en hoe je uiteindelijk met een licht hart ‘JA!’ kunt zeggen.

Deze voorstelling is bekroond met prachtige 4 en 5 sterren recensies. Dat belooft een mooie avond te worden op zaterdag 12 oktober.

In overleg met het management van Nasrdin Dchar is deze voorstelling verplaatst van onze Grote Zaal naar de Kleine Zaal (start 20.15 uur). Op deze manier kunnen wij iedereen een prachtige intieme avond garanderen. Alle bezoekers die al kaarten hadden geboekt voor de Grote Zaal, zijn (worden) hiervan natuurlijk ook persoonlijk op de hoogte gesteld. Heeft u vragen over de zaalindeling of andere vragen omtrent deze voorstelling? Neemt u contact op met ons Serviceplein via 0321-388777.

Tickets voor deze voorstelling boekt u hier.

 

 

 

alle voorstellingen (0)

Ook iets voor jou?