over ons
sluiten
0321 388 777
'Deze graag geziene comedian heeft absoluut bewezen een blijver te zijn!'

za 6 mei - 20.30 uur

< alle voorstellingen

Murth Mossel

Voors en Tegens

Cabaret Kleine Zaal €16,00

Voors en tegens. Plussen en minnen. In de nieuwe avondvullende theatervoorstelling van Murth Mossel (o.a. bekend van Caribbean Combo en Comedytrain) word je meegenomen in de afwegingen en keuzes in het leven. Scherpe observaties, persoonlijke verhalen en uiteraard heel veel grappen!

Murth Mossel is een ras entertainer, duizendpoot en volgens eigen zeggen een nerd. Hij draait al jaren mee in de Nederlandse cabaretwereld en staat bekend om het neerzetten van komische theaterprogramma’s die prikkelen, uitdagen en de diepte ingaan wanneer het niet wordt verwacht!

Na de voorstellingen Niet Vanzelfsprekend, Status Aparte, 1e pers. enkelv. en Gunstige Ligging Ten Opzichte Van De Wereld en Louter Liefde staat Murth nu met Voors en Tegens in het theater. Deze graag geziene comedian heeft absoluut bewezen een blijver te zijn!

May The Voors Be With You.

THEATERMENU | Driegangenvoordeel: € 22,50
Voorafgaand aan iedere theatervoorstelling kunt u genieten van het speciale theatermenu. U kunt dan genieten van een 3-gangen diner in ons Grand Café. Wij zorgen ervoor dat u op tijd klaar bent voor de voorstelling.

Het theatermenu reserveert u eenvoudig via het Serviceplein in De Meerpaal of per mail via horeca@meerpaal.nl.