over ons
sluiten
0321 388 777
tickets

zo 29 nov - 16.00 uur

< alle voorstellingen

Mundo Sonora 16.00 uur

Orchestre Partout, Amor Musae en muzikale gasten

Dans / Familie / Muziek Grote Zaal €12,50

Reis met ons mee en ontmoet muzikanten uit alle windstreken. Laat je betoveren door romantische liefdesliedjes, tokkelende snaarinstrumenten, swingende blazers en opzwepende woestijnmuziek. Waan je in een sprookje met exotische buikdanseressen en instrumenten uit 1.001 nacht. Mundo Sonora is een muzikaal feest voor jong en oud. Stilzitten zal moeilijk zijn! (Maar moet helaas wel vanwege Corona regels)

Na het grote succes in 2019 is Mundo Sonora terug in de Meerpaal. Vorig jaar genoten de bezoekers van de gastvrijheid, de opzwepende muziek en kleurrijke muzikanten. Jong en oud verliet de Meerpaal met een grote glimlach op zijn gezicht. Dit jaar brengen we een nieuw programma in de grote zaal met onverwachte muzikale gasten. Orchestre Partout, een orkest met muzikanten uit alle delen van de wereld, speelt samen met het jeugdorkest en de brassband van Amor Musae uit Swifterbant. Samen vormen ze een groot orkest.  Ook is er een betoverende animatiefilm van jonge cursisten van de Meerpaal Academy.

  • Van 15:00 -15:30 uur is er voor kinderen tussen 7 en 12 jaar een gratis buikdansles in de dansstudio van de Meerpaal. Als je wilt kun je daarna mee dansen in het slotnummer van het concert.
  • Je bent welkom vanaf 45 minuten voor aanvang. De bar en foyer zijn dan open.
  • Je ontvangt een gratis welkomsdrankje.
  • Het concert vindt corona-veilig plaats in de grote zaal waar alle benodigde voorzorgsmaatregelen genomen zijn.

Bekijk hieronder de trailer van de voorstelling!