over ons
sluiten
0321 388 777
'Je mag met een gerust hart stellen dat dit echte kleinkunst is van het hoogste niveau.'
tickets

vr 1 mei - 20.15 uur

< alle voorstellingen

Meiden van Los

Los Muziektheater

Cabaret / Muziek / Muziektheater Grote Zaal €21,00

De Meiden van LOS zijn terug! In een ongekend tempo volgen liedjes en sketches elkaar op in deze goudeerlijke voorstelling over de keerzijde van de medaille. In deze voorstelling staan de strubbelingen van de moderne vrouw centraal. Hoe vind je balans in de zoektocht naar perfectie? You only live once, dus maak er het beste van. Maak het perfect! Een dag geen perfectie is een dag die verloren is. Of toch niet? De meiden komen er achter dat het leven best lastig is.

Lusten en lasten

En natuurlijk willen ze – zoals vrijwel iedereen – wel de lusten maar niet de lasten. Maar helaas, deze zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden: geen wilde stapavond zonder de kater, geen goede baan zonder de stress, geen kind zonder de zorgen, geen relatie zonder de ruzies…. Ja, de meiden kunnen nog wel even doorgaan en dat doen ze dan ook uitgebreid in deze voorstelling. In Lusten en Lasten fantaseren de meiden er lustig op los en nemen geen blad voor de mond. Tevens staan de welbekende wellusten ook weer centraal, zoals het publiek van LOS gewend is.

Lusten en Lasten is na Lijf On Stage, FCKD, Total LOS, en VAST de vijfde voorstelling van de formatie LOS, die bestaat uit Dookje Engelhard, Kim de Fuijk, Vivianne van den Boom en Femke Vernij.  

Kom ook dineren in ons Grand Café! 

Wist je dat je voorafgaand aan de voorstelling heerlijk à la carte kunt dineren in De Meerpaal? Speciaal voor deze avond serveert onze chef pizza en prosecco! Heb je bepaalde dieetwensen of allergieën? Laat het ons weten. Reserveer het theatermenu eenvoudig via het Serviceplein in De Meerpaal (0321-388777) of per mail via horeca@meerpaal.nl.