over ons
sluiten
0321 388 777

za 24 nov - 20.30 uur

< alle voorstellingen

Leonie Meijer

Hier.

Muziek Kleine Zaal €17,50

Leonie Meijer heeft in het theater de ideale plek gevonden voor haar liedjes. Het directe en verrassende contact met haar publiek maakt dat geen avond hetzelfde is en dat haar bezoekersaantallen inmiddels spectaculair groeien.

Leonie Meijer – Hier.

Met haar nieuwe en inmiddels derde theatertour, getiteld ‘Hier.’ gaat Leonie weer een stap verder op de ingeslagen weg! Kort geleden trok Leonie in haar eentje met een auto door het zuiden van de Verenigde Staten, de thuisbasis van de blues, de countrymuziek en veel van haar muzikale helden. Nu zet Leonie haar waanzinnige muzikale talent en haar bijna cabareteske manier van verhalen vertellen in om het publiek reisgenoot te maken van deze muzikale roadtrip. De theaterbezoekers worden meegenomen naar spontane optredens in achteraf cafeetjes van New Orleans en Memphis en via het heiligdom Nashville naar de blues in haar eigen ziel.

THEATERMENU | Driegangenvoordeel: € 24,50

Wist u dat u voorafgaand aan de voorstelling heerlijk kunt dineren in De Meerpaal? Grand Café De Meerpaal kent een maandelijks wisselend menu, inspelend op het seizoen. Heeft u bepaalde dieetwensen of allergieën? Informeer dan naar de mogelijkheden of bekijk onze actuele menukaart.