over ons
sluiten
0321 388 777
tickets

vr 18 mrt - 20.15 uur

< alle voorstellingen

Lenette van Dongen

Paradijskleier

Cabaret Grote Zaal €24,00

‘Paradijskleier’ – dé theatersensatie en hit op tv – keert nog één keer voor slechts twee maanden terug in de theaters! Lenette op haar best op vrijdag 18 maart in De Meerpaal!

Zit je tussen droom en werkelijkheid gevangen uitgeput op de bank en weet je het ook allemaal effe niet meer? In Paradijskleier fileert Lenette van Dongen op een hilarische wijze je dromen en laat ze je weer verliefd worden op je eigen werkelijkheid. Saai is het nieuwe spannend. Vandaag is mijn lievelingsdag.

“Van Dongen is ook in dit programma weer een wonder van expressiviteit. Ze kan zaken die al honderd keer door andere cabaretiers zijn bespot, geheel nieuw leven inblazen.” (NRC)

“Schaamteloos geestige Lenette heeft te veel te vertellen om te stoppen. (…) Lenette van Dongen in deze vorm heeft ons nog veel te zeggen en laat ons vooral onbedaarlijk lachen. Bovenal om onszelf.” (AD)

Heerlijk dineren: maak je theateruitje compleet!
Ons Grand Café is voorafgaand aan deze voorstelling geopend voor een heerlijk diner. Reserveer in het reserveringsproces van je tickets je dinerplek meteen mee! Alvast voorproeven? Bekijk hier onze menukaart.

Over deze voorstelling:
– Ticketprijs inclusief consumptie
– Coronatoegangsbewijs verplicht
– Meer corona-info →