over ons
sluiten
0321 388 777
'Totale gekte, zo zou je de voorstelling kunnen omschrijven. Het is verwarrend, origineel en grappig. ' De Volkskrant ****
tickets

do 21 nov - 20.30 uur

< alle voorstellingen

Kuikens van Beton

Zoutmus

Cabaret Kleine Zaal €18,50

Na drie jaar succes op het theaterfestival de Parade en na één jaar succes in het theater komt Zoutmus wéér naar het theater. Kuikens van beton is een komisch muziekspektakel waarin de absurdistische scènes elkaar in moordend tempo opvolgen. Van een retestrakke funk/rockband transformeren de vijf jongemannen moeiteloos naar een droogkomische deurscène waarbij iemand een AA-batterij nodig heeft op een begrafenis. Zoutmus leert je je eigen maniakale lach kennen. Hallo? De energie spat van het podium. Een belevenis van alle werelddelen.

Kom ook dineren in ons Grand Café! 

Wist je dat je voorafgaand aan de voorstelling heerlijk à la carte kunt dineren in De Meerpaal? Ons Grand Café kent een maandelijks wisselend menu, inspelend op het seizoen. Bekijk onze actuele menukaart of informeer naar de mogelijkheden. Heb je bepaalde dieetwensen of allergieën? Laat het ons weten. Reserveer je tafeltje eenvoudig via het Serviceplein in De Meerpaal (0321-388777) of per mail via horeca@meerpaal.nl.

alle voorstellingen (0)

Ook iets voor jou?