over ons
sluiten
0321 388 777
'Een hemels weerzien met Johnny Jordaan, Tante Leen & Willy Alberti!'

di 18 dec - 20.15 uur

< alle voorstellingen

Kerstfeest in de Jordaan

Rob van de Meeberg, Harry Slinger

Muziek / Special Grote Zaal

Na zijn grote succes in ‘Oh Johnny’ speelt Rob van de Meeberg wederom de onvergetelijke Johnny Jordaan samen met Mieke Stemerdink als Tante Leen en Harry Slinger als Willy Alberti. Vier gevleugelde engelen zingen de sterren van de hemel. In ‘Kerstfeest in de Jordaan’ blikken Johnny Jordaan, Tante Leen en Willy Alberti vanuit de hemel met veel plezier terug op hun aardse bestaan en op de mooie en gezellige kerstdagen in de Jordaan. Dit alles omlijst door hun grote successen en kerstliederen.

‘Kerstfeest in de Jordaan’ is een feest der herkenning!

De voorstelling is een feest der herkenning door de Amsterdamse succesnummers en diverse kerstliederen die voorbijkomen. ‘Kerstfeest in de Jordaan’ is een onvervalste, ouderwetse kerstshow waarin het sentiment niet geschuwd en de knipoog niet vergeten wordt.

THEATERMENU | Driegangenvoordeel: € 24,50

Wist u dat u voorafgaand aan de voorstelling heerlijk kunt dineren in De Meerpaal? Grand Café De Meerpaal kent een maandelijks wisselend menu, inspelend op het seizoen. Heeft u bepaalde dieetwensen of allergieën? Informeer dan naar de mogelijkheden of bekijk onze actuele menukaart.