over ons
sluiten
0321 388 777
tickets

vr 21 jan - 20.30 uur

< alle voorstellingen

Kees van Amstel

Een bang jongetje dat hele enge dingen doet

Cabaret Kleine Zaal €16,00

Het leven is net een zwembad. En Kees van Amstel zwemt niet. Hij staat maar een beetje bang langs de kant… toe te kijken hoe anderen het hoofd proberen boven water te houden. Althans, dat zegt zijn therapeut. Dan kun je twee dingen doen: langs de kant blijven staan of vol het leven in duiken. Kees koos de derde optie: hij zocht een nieuwe therapeut. En hij maakte een nieuw cabaretprogramma. Met verhalen. En grappen. Veel grappen.

Deze voorstelling komt uit theaterseizoen 2019/2020. Gelukkig kan hij op deze nieuwe speeldatum doorgaan en kun je er tóch bij zijn.

Van Comedytrain tot NPO Radio 1

Kees van Amstel is comedian bij het beroemde gezelschap Comedytrain, heeft een wekelijkse column in De Nieuws BV op NPO Radio 1, schreef voor het Correspondents’ Dinner (speech Mark Rutte), maakte cabaret voor Spijkers met Koppen en is tevens één van de breinen achter het programma Dit Was Het Nieuws.

Ons restaurant is voorafgaand aan deze voorstelling niet geopend. Kijk hier voor andere adresjes waar je kunt genieten van een heerlijk diner

Let op: Bij binnenkomst in het theater vragen we je om je ‘coronatoegangsbewijs’ te tonen. Deze kun je digitaal (via de Coronacheck-app op je telefoon) of op papier laten zien. Klik hier voor meer informatie.

Over deze voorstelling:
– Ticketprijs inclusief consumptie
– Geplaceerd (vaste stoelkeuze)
– Meer corona-info →