over ons
sluiten
0321 388 777
tickets

do 16 feb - 20.15 uur

< alle voorstellingen

Karin Bloemen

Volle Bloei

Cabaret / Muziek Grote Zaal €26,50

Wanneer ben je in de bloei van je leven? Sommige mensen bloeien al volop in hun jonge jaren, voor anderen begint het leven na hun 40e en sommigen bloeien pas echt op als ze met pensioen zijn. Tenminste, dat lijkt zo… Karin Bloemen brengt met dit programma een avond vol energie en inspiratie, zodat u na afloop weer helemaal opgeladen bent en voelt: de bloei van mijn leven is nu! Vol overgave zet ze al haar talenten in om dit doel te bereiken; zingend vanuit de grond van haar hart, grappen makend met haar vele gezichten… en misschien pakt ze zelfs haar dirigeerstokje er wel bij! Ja, wie houdt nou niet van Bloemen in volle bloei?

Talent in de knop
Om ook talent in de knop tot volle bloei te laten komen, geeft Karin in elke voorstelling een lokaal talent de mogelijkheid een nummer te komen zingen. Lijkt jou dat wat? Stuur jouw YouTube-filmpje voor 1 januari 2017 naar communicatie@meerpaal.nl en wie weet zing jij samen met Karin Bloemen een nummer!

THEATERMENU | Driegangenvoordeel: € 22,50
Voorafgaand aan iedere theatervoorstelling kunt u genieten van het speciale theatermenu. U kunt dan genieten van een 3-gangen diner in ons Grand Café. Wij zorgen ervoor dat u op tijd klaar bent voor de voorstelling.

Het theatermenu reserveert u eenvoudig via het Serviceplein in De Meerpaal of per mail via horeca@meerpaal.nl.

alle voorstellingen (0)

Ook iets voor jou?