over ons
sluiten
0321 388 777
tickets

zo 29 mei - 15.00 uur

< alle voorstellingen

Johan Derksen presenteert:

The Sound of The Blues & Americana

Concert / Muziek / Theaterconcert Grote Zaal €28,50

Televisieorakel Johan Derksen komt na twee succesvolle tours naar De Meerpaal met het derde programma ‘The Sound of The Blues & Americana’. De blues en de americana sound schurken in deze voorstelling tegen elkaar aan. Verwacht weergaloze gitaarsolo’s, rauwe blues songs en de authentieke americana sound zoals alleen de beste artiesten kunnen brengen!

Speciaal hiervoor haalt Derksen een Amerikaanse artiest naar Nederland: Malford Milligan. Milligan was voorheen de frontman van de Greg Koch Band, The Boneshakers en Storyville. Om de sound van de blues en americana eer aan te doen, heeft Derksen de beste vocalisten en muzikanten gemobiliseerd voor zijn nieuwe programma. Naast Malford voegt Johan grootse namen toe aan zijn internationale line-up.

De muzikanten:

  • Sean Webster, de uit Engeland afkomstige zanger die in 2016 een ‘Dutch Blues Award’ kreeg als beste vocalist.
  • Hilde Vos, americana-zangeres en finalist bij de ISSA awards 2020.
  • Erwin Java, dé bluesgitarist van Nederland. Bekend van o.a. Cuby + Blizzards, Herman Brood en King of the World.
  • Jack Hustinx, oprichter en frontman van de Shiner Twins, volgens kenners de beste americana band van Nederland.
  • Eric van Dijsseldonk, was onder andere gitarist bij Erwin Nyhoff, Laura Vane & The Vipertones en Lea Kliphuis.
  • Roel Spanjers, multi-instrumentalist (o.a. piano, hammondorgel en accordeon), speelde eerder met vele Amerikaanse blues- en soulartiesten, waaronder Luther Allison.
  • Roelof Klijn, was onder andere verantwoordelijk voor de baslijnen van Coup de Grace, The Strikes en zijn meest recente project Rootbag met meester-gitarist Richard van Bergen.
  • Fokke de Jong, meer dan twintig jaar lang was hij drummer bij Normaal en later bij King of the World.

Heerlijk dineren: maak je theateruitje compleet!
Ons Grand Café is na afloop van deze voorstelling geopend voor een heerlijk diner. Reserveer in het reserveringsproces van je tickets je dinerplek meteen mee! Alvast voorproeven? Bekijk hier onze menukaart!

Let op: Bij binnenkomst in het theater vragen we je om je ‘coronatoegangsbewijs’ te tonen. Deze kun je digitaal (via de Coronacheck-app op je telefoon) of op papier laten zien. Klik hier voor meer informatie.

Over deze voorstelling:
– Ticketprijs inclusief consumptie
– Meer corona-info →