over ons
sluiten
0321 388 777
tickets

do 22 okt - 19.30 uur

< alle voorstellingen

Jim van der Zee 19:30 uur

Starting The Engine Part Two

Muziek Grote Zaal €19,50

Nadat hij in 2018 ‘The Voice of Holland’ won, zat Jim van der Zee niet stil. Hij dook succesvol het theater in, toerde langs de Nederlandse festivals en bracht twee albums uit. Het laatste album ‘Starting The Engine’ werd lovend ontvangen en vormt het startschot van een nieuw theateravontuur. In deel 2 van de gelijknamige tournee brengt Jim van der Zee nieuwe covers van legendes die hem inspireren, maar laat hij ook vooral zijn eigen werk horen. Een krachtige show in intieme setting!

Albumrecensies ‘Starting The Engine’:

  • “Een ware crooner” – ★★★★ AD
  • “Met zo’n fijne donkere stem zijn de mogelijkheden onbegrensd”- ★★★★ Festival.info
  • “Een ijzersterke plaat”- ★★★★ ALT Country
  • “Een singer-songwriter van grote klasse!” – Blues magazine

Een lekker begin van je theaterbezoek in ons Grand Café.
Kom vooraf een lekker hapje eten en maak zo je theaterbeleving nog leuker! In het nieuwe theaterseizoen serveren we voorlopig alleen platé gerechten (hoofdgerechten). We serveren regelmatig nieuwe gerechten, met verse seizoenproducten. Wij zorgen er natuurlijk voor dat je na je gezellige etentje op tijd in de theaterzaal kunt plaatsnemen. Bekijk hier onze actuele menukaart. Heb je bepaalde dieetwensen of allergieën? Laat het ons weten. Voor meer informatie en reserveringen: 0321 388 777 of info@servicepleindronten.nl. NIEUW: je kunt nu ook een tafel reserveren voor een gezellige nazit.

Wat je vooraf moet weten
Er valt weer heel wat te genieten in het nieuwe theaterseizoen. Natuurlijk met inachtneming van de actuele richtlijnen van de Rijksoverheid. We bieden een veilige omgeving voor jou, de artiesten en alle medewerkers voor en achter de schermen. Meer informatie hierover vind je hier. Lees het aandachtig door. Samen zorgen we zo voor een veilig, verantwoord en bovenal onvergetelijk theaterbezoek.

Duur voorstelling: circa 75 minuten (zonder pauze).

De ticketprijs is inclusief consumptie. Je ontvangt deze bij de gezellige nazit.