over ons
sluiten
0321 388 777

zo 7 okt - 15.00 uur

< alle voorstellingen

Ilse Bevelander, Jan Willem van Delft trio

Was het de winter maar

Muziek Kleine Zaal €13,50

Ilse Bevelander komt met een nieuw kleinkunstprogramma. ‘Was het de winter maar’ is de titel van dit programma, waarin Ilse nadenkt over de gewoontes van de seizoenen en hoe deze soms wel of soms juist helemaal niet bij haar passen. Seizoenen in leven, seizoenen in liefde. En och, die winter… Met live muziek, spel en interactie, met een lach en met een traan.

Ilse Bevelander

Ilse Bevelander, docent Muziek en Zang Lichte Muziek (Jazz), heeft een brede opleiding gehad en gewerkt in diverse muziek theaterprogramma’s. Ze kiest voor optredens in kleine theaters en grote huiskamers, juist omdat ze dan een band met haar publiek kan opbouwen. Haar nummers zijn vaak heel persoonlijk en toegankelijk en laten doortrillen wat haar beweegt en hoe zij de werkelijkheid beleeft.

THEATERMENU | Driegangenvoordeel: € 24,50

Wist u dat u voorafgaand aan de voorstelling heerlijk kunt dineren in De Meerpaal? Grand Café De Meerpaal kent een maandelijks wisselend menu, inspelend op het seizoen. Heeft u bepaalde dieetwensen of allergieën? Informeer dan naar de mogelijkheden of bekijk onze actuele menukaart.