over ons
sluiten
0321 388 777
tickets

do 25 okt - 20.15 uur

< alle voorstellingen

Howard Komproe

Life on Stage

Cabaret Grote Zaal

Don’t call it a comeback! Maar stand-up comedy pionier Howard Komproe is terug. Van nooit echt helemaal weggeweest natuurlijk. Het begint te jeuken en te kriebelen en bloed kruipt waar het niet gaan kan. En dus komt Howard weer met een soloprogramma. Zoals we hem kennen: eerlijke meningen, scherpe observaties en niets en niemand ontziende grappen. Stand-up in de puurste vorm.

Van Comedytrain tot Lulverhalen & Padoem Patsss

Howard is sinds jaar en dag lid van het toonaangevende stand-up collectief Comedytrain en de bedenker en drijvende kracht achter de ‘Lulverhalen’ en het onelinerprogramma ‘Padoem Patsss’. Hij is een graag geziene presentator op festivals als Lowlands, Pinkpop en North Sea Jazz. Met Caribbean Combo collega’s Murth Mossel, Jandino Asporaat en Roué Verveer speelt hij onder andere AFAS live plat.

THEATERMENU | Driegangenvoordeel: € 24,50

Wist u dat u voorafgaand aan de voorstelling heerlijk kunt dineren in De Meerpaal? Grand Café De Meerpaal kent een maandelijks wisselend menu, inspelend op het seizoen. Heeft u bepaalde dieetwensen of allergieën? Informeer dan naar de mogelijkheden of bekijk onze actuele menukaart.

Het theatermenu reserveert u eenvoudig via het Serviceplein in De Meerpaal of per mail via horeca@meerpaal.nl.