over ons
sluiten
0321 388 777

za 7 apr - 20.15 uur

< alle voorstellingen

Harmonie Eendracht

Concert met Karin Bloemen

Muziek Grote Zaal €19,50

Harmonieorkest Eendracht bestaat 55 jaar! Reden om dat uitbundig te vieren met een bijzonder ‘RaboConcert’. Op zaterdag 7 april staat de plaatselijke muziekvereniging van Dronten op de planken met theaterdiva Karin Bloemen. En dat in de Grote Zaal van De Meerpaal.

Karin Bloemen

La Bloemen is een grande diva die echt álles kan op het podium en – gekleed in de mooiste creaties – garant staat voor een spetterend maar vooral origineel optreden. De vrolijke en enthousiaste Karin – toch de enige diva die Nederland rijk is – is een kameleon in de beste zin van het woord. Karin brengt cabaret op een smaakvolle manier afgewisseld met herkenbaar muziekrepertoire. Vaak is zij een Dancing Diva, met opzwepende en dansbare muziek, een andere keer is zij een chique Theater Diva. Samen met Eendracht brengt zij nummers van onder andere Ramses Shaffy en Michael Bublé ten gehore.

Van concertwerken tot bekende hits

Eendracht zal haar bekende kant laten zien met mooie harmoniemuziek onder leiding van dirigent Jan Maat. Van concertwerken van bekende componisten tot herkenbare muziek uit de film- en theaterwereld. Denk hierbij aan filmmuziek van Star Wars en een hitmedley uit de musical The Lion King. Speciaal voor het 55e verjaardag van Eendracht heeft de Nederlands bekendste HaFa componist Jacob de Haan een nieuw muziekstuk gecomponeerd. Het Drontense orkest zal het eerste orkest zijn die dit werk ten gehore zal brengen. Kortom; een bijzonder concert waarbij het publiek wordt geanimeerd met heerlijke muziek, prachtige beelden en fijne humor. De avond wordt gepresenteerd door Liane Wolfert.

THEATERMENU | Driegangenvoordeel: € 24,50
Wist u dat u voorafgaand aan de voorstelling heerlijk kunt dineren in De Meerpaal? Grand Café De Meerpaal kent een maandelijks wisselend menu, inspelend op het seizoen. Heeft u bepaalde dieetwensen of allergieën? Informeer dan naar de mogelijkheden of bekijk onze actuele menukaart.

Het theatermenu reserveert u eenvoudig via het Serviceplein in De Meerpaal of per mail via horeca@meerpaal.nl.