over ons
sluiten
0321 388 777
tickets

zo 26 dec - 14.00 uur

< alle voorstellingen

Flevo’s Mannenkoor

Concert in Kerstsfeer

Concert / Muziek Grote Zaal €17,50

Voor de 33ste keer organiseert het Flevo’s Mannenkoor op zondag 26 december een bijzonder ‘Concert in Kerstsfeer’. De laatste uitvoeringen zorgden voor veel positieve en enthousiaste reacties. Temeer omdat het koor het publiek een gevarieerd concert biedt met optredens van veelvuldig nieuw talent uit de provincie Flevoland, gecombineerd met professionele vocale en instrumentale intermezzo’s. Ook dit jaar is dat het geval.

Een boeiende combinatie die de vele bezoekers van het concert zeer aanspreekt en veel luisterplezier biedt. Een prachtige muzikale afsluiting van Kerst 2021. Ook dit jaar is de begeleiding op de piano in handen van Gezinus Veldman. Samen met dirigent Paul Michèl Tijssen, een van de beste dirigenten die we hebben in ons land, bereiden zij een “muzikaal diner” bereid, waarbij prachtige nummers “op het menu” staan.

Heerlijk dineren: maak je theateruitje compleet!
Ons Grand Café is voorafgaand aan deze voorstelling geopend voor een heerlijk diner. Reserveer in het reserveringsproces van je tickets je dinerplek meteen mee! Alvast voorproeven? Bekijk hier onze menukaart.

Over deze voorstelling:
– Ticketprijs exclusief consumptie
– Coronatoegangsbewijs verplicht
– Meer corona-info →