over ons
sluiten
0321 388 777
tickets

do 20 jan - 20.15 uur

< alle voorstellingen

De eeuw van Harry Belafonte

Leoni Jansen, Izaline Calister, Thijs Borsten & Roël Calister

Theaterconcert Grote Zaal €22,00

Leoni Jansen, Thijs Borsten, Izaline en Roël Calister brengen een muzikaal eerbetoon aan Harry Belafonte.

Bijna iedereen kent hem als zanger van aanstekelijke nummers als ‘Island in the Sun’,  ‘Matilda’ en ‘Day-O’. Deze charismatische man is echter veel meer dan velen weten. Tot op de dag van vandaag spreekt de zanger zich ferm en met humor uit over politieke misstanden en ongelijkheid.

Veelzijdig en betrokken persoon

Belafonte organiseerde én financierde demonstraties voor de Burgerrechtenbeweging. Ook speelde hij in de eerste film waarin een zwarte man een relatie met een blanke vrouw had en is hij ambassadeur van UNICEF. Na Trump’s inauguratie Belafonte hij mee in de Women’s March. Het is ongelooflijk wat in zijn leven, in zijn eeuw allemaal is veranderd.

Wat je vooraf moet weten
Er valt weer heel wat te genieten in het nieuwe theaterseizoen. Natuurlijk met inachtneming van de actuele richtlijnen van de Rijksoverheid. We bieden een veilige omgeving voor jou, de artiesten en alle medewerkers voor en achter de schermen. Meer informatie hierover vind je hier. Lees het aandachtig door. Samen zorgen we zo voor een veilig, verantwoord en bovenal onvergetelijk theaterbezoek.

Duur voorstelling: circa 90 minuten (zonder pauze).