over ons
sluiten
0321 388 777
tickets

vr 4 dec - 19.30 uur

< alle voorstellingen

De eeuw van Harry Belafonte

Leoni Jansen, Izaline Calister, Thijs Borsten & Roël Calister

Theaterconcert Grote Zaal €22,00

Leoni Jansen, Thijs Borsten, Izaline en Roël Calister brengen een muzikaal eerbetoon aan Harry Belafonte.

Bijna iedereen kent hem als zanger van aanstekelijke nummers als ‘Island in the Sun’,  ‘Matilda’ en ‘Day-O’. Deze charismatische man is echter veel meer dan velen weten. Tot op de dag van vandaag spreekt de zanger zich ferm en met humor uit over politieke misstanden en ongelijkheid.

Veelzijdig en betrokken persoon

Belafonte organiseerde én financierde demonstraties voor de Burgerrechtenbeweging. Ook speelde hij in de eerste film waarin een zwarte man een relatie met een blanke vrouw had en is hij ambassadeur van UNICEF. Na Trump’s inauguratie Belafonte hij mee in de Women’s March. Het is ongelooflijk wat in zijn leven, in zijn eeuw allemaal is veranderd.

Een lekker begin van je theaterbezoek in ons Grand Café.
Kom vooraf een lekker hapje eten en maak zo je theaterbeleving nog leuker! In het nieuwe theaterseizoen serveren we voorlopig alleen platé gerechten (hoofdgerechten). We serveren regelmatig nieuwe gerechten, met verse seizoenproducten. Wij zorgen er natuurlijk voor dat je na je gezellige etentje op tijd in de theaterzaal kunt plaatsnemen. Bekijk hier onze actuele menukaart. Heb je bepaalde dieetwensen of allergieën? Laat het ons weten. Voor meer informatie en reserveringen: 0321 388 777 of info@servicepleindronten.nl. NIEUW: je kunt nu ook een tafel reserveren voor een gezellige nazit.

Wat je vooraf moet weten
Er valt weer heel wat te genieten in het nieuwe theaterseizoen. Natuurlijk met inachtneming van de actuele richtlijnen van de Rijksoverheid. We bieden een veilige omgeving voor jou, de artiesten en alle medewerkers voor en achter de schermen. Meer informatie hierover vind je hier. Lees het aandachtig door. Samen zorgen we zo voor een veilig, verantwoord en bovenal onvergetelijk theaterbezoek.

Duur voorstelling: circa 90 minuten (zonder pauze).

De ticketprijs is inclusief consumptie. Je ontvangt deze bij de gezellige nazit.