over ons
sluiten
0321 388 777
tickets

wo 14 okt - 14.30 uur

< alle voorstellingen

Curt Fortin

Vogel en Schaap (3+) - Schaap wil vliegen

Familie Kleine Zaal - ongeplaceerd €12,50

Vogel & Schaap is een interactieve voorstelling met Curt Fortin die leerzaam, inspirerend, grappig en soms ontroerend is.

Acteur en presentator Curt Fortin o.a. bekend van Het Huis Anubis, De Schatkamer en Hoela & Hoep (NTR) is ook schrijver van de spannende kinderboeken: ‘Yakanuko – Een gevaarlijke opdracht’ en ‘Een Reu… reu… reuzenslang’. Een verhalenverteller in hart en nier. Tijdens de interactieve theatervoorstelling neemt hij de kinderen mee op avontuur. Opzoek naar hun eigen talenten, dromen en verhalen.

Vogel & Schaap zijn beste vrienden. Wanneer Schaap op een dag Vogel hoog de boom in ziet vliegen, beseft hij ineens dat het best saai is om alleen op de grond te staan. Met wie moet hij dan spelen? En wat voor nieuwe avonturen kan hij in zijn eentje beleven? Dus verzint Schaap zelf een manier om ook te kunnen vliegen. Maar lukt het hem ook of heeft hij toch nog een beetje hulp nodig?

Wat je vooraf moet weten
Er valt weer heel wat te genieten in het nieuwe theaterseizoen. Natuurlijk met inachtneming van de actuele richtlijnen van de Rijksoverheid. We bieden een veilige omgeving voor jou, de artiesten en alle medewerkers voor en achter de schermen. Meer informatie hierover vind je hier. Lees het aandachtig door. Samen zorgen we zo voor een veilig, verantwoord en bovenal onvergetelijk theaterbezoek.