over ons
sluiten
0321 388 777
< alle films

Kardesim Benim

120 min Mert Baykal
  • vanaf 9 jaar
  • angst
  • grof taalgebruik

Op de begrafenis van hun vader komen twee broers elkaar na jaren weer tegen. Beiden dachten snel te kunnen vertrekken na het afronden van deze laatste dienst voor hun vader. Maar door het testament dat vader achterlaat verandert alles…

Hakan is een beroemde 30-jarige muzikant in de alternatieve muziekscene. Door de ruzies met zijn broer Ozan is hij erg in trek bij de paparazzi, ook al probeert hij deze zoveel mogelijk te vermijden.

Ozan is 28 en ook beroemd; hij is een popartiest. In tegenstelling tot zijn broer is Ozan erg vrolijk, geestig, spraakzaam en sociaal. De twee broers hebben al jarenlang ruzie en hebben elkaar dan ook erg lang niet gezien. Het leidde er zelfs toe dat ze hun vader op afzonderlijke momenten bezochten toen deze ziek was.

Doordat ze hun moeder al op jonge leeftijd verloren, … hebben de twee broers altijd al veel moeten reizen met hun vader, die bruiloftzanger was. Als gevolg hiervan hebben beiden een half-nomadisch leven achter de rug. Na het overlijden van hun moeder moest Hakan de verantwoordelijkheid voor Ozan op zich nemen. Hierdoor heeft Ozan eigenlijk alsnog een hele plezierige jeugd gehad, terwijl die ondertussen wel van Hakan werd ontnomen. Het gevolg: een zwaar beschadigde relatie tussen de broers. Ze kiezen voor twee totaal verschillende levens. Op de begrafenis van hun vader komen de twee broers elkaar na jaren weer tegen. Beiden dachten snel te kunnen vertrekken na het afronden van deze laatste dienst voor hun vader. Maar door het testament dat vader achterlaat verandert alles.