over ons
sluiten
0321 388 777
< alle films

Flavour & Film: Gli anni più belli

drama Bioscoopzaal 129 min Gabriele Muccino Pierfrancesco Favino, Kim Rossi Stuart, Micaela Ramazzotti, Claudio Santamaria
 • vanaf 12 jaar
 • drugs- en/of alcoholmisbruik
 • seks
 • grof taalgebruik

Op vrijdag 6 november organiseert De Meerpaal weer een prachtige Flavour & Film. Geniet van ‘Gli anni più belli’ in combinatie met een verzorgde koffie-, lunch-, of borrelarrangement!

Over de film
Gli anni più belli (“de mooiste jaren”) is een zomerse Italiaanse film over vriendschap, familie en het leven, waarin we vier vrienden volgen gedurende 40 jaar.

Giulio (Pierfrancesco Favino), Gemma (Micaela Ramazzotti), Paolo (Kim Rossi Stuart) en Riccardo (Claudio Santamaria) zijn sinds hun jeugd in de jaren ’80 hecht bevriend. Samen groeien ze op, gaan ze door de puberteit en worden ze volwassen. Ze delen momenten van liefde en succes, maar kennen ook tijden van teleurstellingen.

Naarmate de jaren verstrijken verliezen de vier vrienden elkaar regelmatig uit het oog, om elkaar steeds weer terug te vinden. Hun vriendschap ontvouwt zich in de schaduw van de Italiaanse geschiedenis van de laatste vier decennia. Na het succes van A Casa Tutti Bene uit 2018 keert regisseur Gabriele Muccino terug in de bioscoop met Gli anni più belli. Na de première in zijn thuisland is de film in Italië uitgegroeid tot een grote bioscoophit.

Arrangementen:

 • Koffie & film
  Aanvang koffie/thee: 09.45 uur
  Start film: 10.30 uur
  Speciale prijs: € 10,00 per persoon
 • Lunch & film
  Aanvang lunch: 12.00 uur
  Start film: 13.30 uur
  Speciale prijs: € 19,50 per persoon
 • Borrel & film
  Aanvang borrel: 15.30 uur
  Start film: 16.00 uur
  Speciale prijs: € 12,50 per persoon

Veilig bezoek aan De Meerpaal:
✔ Luchtventilatie in alle zalen
✔ Je mag met je huishouden of met twee personen naast elkaar zitten
➤ Meer info