over ons
sluiten
0321 388 777
< alle films

CatVideoFest 2021

Komedie 71 min Will Braden
  • alle leeftijden

Elk jaar stelt CatVideoFest uit ontelbare uren van unieke ingezonden filmpjes, animaties, muziekvideo’s en natuurlijk de klassieke internetfilmpjes een compilatie samen van de allerleukste kattenfilmpjes! Vertoningen van het evenement vinden plaats over de hele wereld en een deel van de inkomsten wordt afgestaan aan lokale organisaties voor de opvang van katten en dierenwelzijn.

Ook wij steunen met CatVideoFest 2021 een goed doel: van elk verkocht kaartje gaat 1 euro naar Kattenopvang Swifterbant, Dronten, Biddinghuizen en Urk.

Ook dit jaar brengt Cinema Delicatessen CatVideoFest 2021 op Wereld Kattendag – 8 augustus – naar bioscopen door het hele land, ook naar De Meerpaal. Geniet samen met andere kattenliefhebbers van de leukste filmpjes!

Veilig bezoek aan De Meerpaal:
✔ Luchtventilatie in alle zalen
✔ Je mag met je huishouden of met 4 personen naar de film
➤ Meer info

Over de bioscoop van De Meerpaal:
Onze onafhankelijke Drontense bioscoop heeft twee zalen: een bioscoopzaal met plek voor 100 man en een kleine zaal met een capaciteit van 153 zitplaatsen. Ons gebouw is gemakkelijk te bereiken en heeft dichtbij gratis parkeerplekken. Daarnaast bieden we voordelig bioscoopkaartjes aan, met o.a. korting voor kinderen en studenten. Verder hebben we een divers aanbod aan snacks en drinken, zodat jij optimaal kunt genieten van de film. Kortom: een gezellig dagje uit in De Meerpaal met vrienden en/of familie!