over ons
sluiten
0321 388 777

Tim Roetman

Mijn passie voor muziek begon al vanaf een jonge leeftijd, maar toen ik op 11 jarige leeftijd voor het eerst in aanmerking kwam met DJ’en wist ik meteen dat ik hier iets mee wilde doen. Na wekenlang zeuren bij mijn ouders kreeg ik voor mijn verjaardag mijn eerste DJ-set. Vrij snel nadat ik deze DJ-set kreeg stond ik al op lokale feestjes te draaien, en ik oefende thuis bijna elke dag.

Het DJ’en was voor mij een poort naar het produceren. Ik keek naar de bekendste DJ’s ter wereld en ik dacht bij mezelf: “wat doen zij om op al die grote festivals te draaien?” Vrij snel ontdekte ik dat het antwoord ‘music production’ is. Dus 6 jaar geleden downloadde ik de demo van FL Studio en dook ik in de complexe wereld van music production. In die 6 jaar heb ik een gigantische passie opgebouwd en ontzettend veel geleerd. Al deze kennis wil ik nu delen met mensen die deze passie voor muziek ook hebben.

Nu draai ik vrijwel ieder weekend in Amsterdam en ben ik samen met mijn ‘coach’ aan het kijken welke labels er geïnteresseerd zijn in het uitbrengen van mijn muziek.

Of het nou je droom is om de nieuwe Calvin Harris te worden, of gewoon lekker met muziek bezig wil zijn omdat je dat leuk vindt, dat maakt niet uit. Voor mij gaat het bij music production om plezier halen uit muziek en je creatieve ideeën.

Beluister hier een fragment van Tim.