over ons
sluiten
0321 388 777

Gusanne van den Brink

Het is mijn passie om mensen in aanraking te brengen met hun eigen muzikaliteit en stem. Tijdens mijn studie zang ben ik zangles gaan geven en dat doe ik nog steeds met veel plezier!

In de lessen werken we veel aan een natuurlijke klank en leer je om in waarneming te blijven als je zingt. Je gaat dan op een andere manier zingen; er komt ontspanning in het zingen. De klank wordt rijker en autonomer. Het geeft veel voldoening om mensen daarin te zien groeien!

Naast de ontwikkeling van de stem, is er in de lessen ook ruimte voor het werken aan liederen. Ik kan bepaalde liederen voorstellen, leerlingen mogen zelf ook wat kiezen. We kijken dan samen of het geschikt is.

Dirigeren ligt in het verlengde van zingen. Ik heb zelf veel in koren gezongen. De stap van zingen naar dirigeren was daarom snel gemaakt. Zodoende heb ik later koordirectie gestudeerd. Momenteel dirigeer ik verschillende kamerkoren, erg leuk om te doen.
Naast het lesgeven en dirigeren, heb ik als sopraansolist allerlei klassiek repertoire gezongen op concerten. Er is zoveel mooie muziek te ontdekken!