over ons
sluiten
0321 388 777

Meld je aan voor een gratis proefles!

< alle cursussen

Speciaal Muziek Onderwijs

Plezier beleven aan muziek

Jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking gaan tijdens de groepsles verschillende muziekinstrumenten uitproberen. Het doel van de lessen is plezier beleven aan het maken van en luisteren naar muziek. Ook het ontdekken van mogelijkheden en het ervaren van succes is belangrijk. Voorwaarde is dat de deelnemers een zekere mate van zelfstandigheid hebben. Hiermee bedoelen we dat de docent tijdens de les geen verzorgende en/of medische handelingen hoeft te verrichten. Het is ook mogelijk dat daarom een ouder meekomt.

Bekijk hier ons volledige muziekaanbod.

<21: € 180,00, 21+: € 277,00 (jaarcursus)Beginner, Gevorderd, Kennismaken5 september (instroom mogelijk)
Jongeren, VolwassenenDrontenJaarcursusMaandag: 19.10 - 20.10 uur

Tijdens deze lessen gaan we onder begeleiding van de docent verschillende Orff instrumenten bespelen, zoals een schellenraam, maracas, woodblock, tamboerijn en guiro. Daarnaast wordt er altijd gezongen en vaak ook – indien mogelijk licht bewogen. Uiteraard mag je favoriete CD ook mee! En aan het eind van het jaar wordt er een mooie demonstratie gegeven van wat we allemaal geleerd hebben!

De cursus start bij minimaal 8 deelnemers. Voor cursisten van 16 jaar en ouder.

De startdatum is nog onder voorbehoud.

Het cursusjaar loopt van maandag 5 september 2022 t/m zaterdag 8 juli 2023.

Meer informatie?
Enthousiast geworden, maar heb je nog vragen? Bel voor meer informatie over deze cursus met 0321 388 777 of mail naar activiteiten@meerpaal.nl.