over ons
sluiten
0321 388 777
'Kleuters bezitten een rijke verbeeldingskracht, de kunst is om het eruit te halen' Linda Dekker

Meld je aan voor een gratis proefles!

< alle cursussen

Snuffelrondje

Ontdek de cursus die bij je past!

Maak kennis met dans, beeldend, theater en muziek! Voor iedereen die nog niet zo goed weet welke cursus het allerleukste is om te doen, of juist voor de kinderen die alles leuk vinden. In 8 lessen komen de verschillende disciplines aan bod en krijgen de jonge deelnemers een goede indruk van de mogelijke vervolgcursussen.

€ 54,00 (12 lessen)Kennismaken24 september (instroom mogelijk)
KinderenDronten, , 124-6 jaar

Bij Kleuterdans komen op speelse wijze allerlei onderdelen van het dansen aan bod. De kinderen dansen op kinderliedjes, klassieke muziek en pianostukjes. Aan de hand van verhaaltjes dagen wij ze uit om dansoefeningen uit te voeren

Bij Kleutermuziek ervaren de kinderen al bewegend en zingend harde, zachte, snelle langzame, spannende en vrolijke muziek. Ook worden verschillende instrumenten uitgeprobeerd.

Bij Kleutertheater maken de kinderen met vrolijke oefeningen kennis met theater. Hoe loopt een ridder? Hoe wuift een prinses? Wat zijn emoties en hoe speel je héél groot en héél klein? Spelen en plezier maken, dat staat voorop!

Bij Kleuterkunst beelden de kleuters hun fantasiewereld uit. Met behulp van materialen als klei, karton, restmaterialen, krijt en verf worden de meest bijzondere kunstwerken gemaakt!

Doordat de cursus uit verschillende disciplines bestaat, wisselen de lestijden:

  • Snuffeldans: n.t.b.
  • Snuffeltheater: vrijdag 11, 18 en 25 november van 15.45 -16.30 uur
  • Snuffelkunst: n.t.b.
  • Snuffelmuziek: n.t.b.

Meer informatie

Bel voor meer informatie over deze cursus met 0321 388 777.