over ons
sluiten
0321 388 777
Expressief schilderen - De Meerpaal, Dronten
'Verleg je grenzen en zoek de uitdaging, het avontuur.' Marianne Alting-Brooijmans

Meld je aan voor een gratis proefles!

< alle cursussen

Schilderen

Vertel je eigen verhaal

Schilderen in een groep werkt inspirerend en het is leerzaam. In deze lessen ligt het accent op het stimuleren van je beeldend vermogen en uitwerking in de techniek. Deze cursus is bedoeld voor mensen die al een basis hebben en deze inzichten willen verdiepen en een eigen handschrift ontwikkelen.

Bekijk hier ons volledige cursusaanbod voor beeldend.

€15,20 (exclusief materiaal)Gevorderd3 december / 4 maart (instroom mogelijk)
Volwassenen, SeniorenDronten10Maandag: 19.30 - 22.00 uur

Docent Marianne Alting-Brooijmans aan het woord: “Deze cursus is voor mensen die een uitdaging zoeken, de basis van het schilderen kennen en hun technische vaardigheid willen verbreden door te experimenteren.

Je wordt gestimuleerd om uiting te geven aan wat een beeld, herinnering of ervaring bij je oproept door materiaalkeuze en door techniek van lijnen, vormen, compositie, kleur en structuur.

Je werkt experimenteel met acrylverf, krijt, inkt, collage, gel, modeleerpasta  en allerlei bewaarde gevonden materialen zoals foto’s , zand, gedroogde natuur, touw, stof of stukjes ijzer. Het kan van alles zijn! De cursus is voor iedereen die geïnteresseerd is in de moderne kunst en open staat voor verrassingen en nieuwe ervaringen.”

De cursus start bij minimaal 8 deelnemers. Voor cursisten van 16 jaar en ouder.

Meer informatie?
Enthousiast geworden, maar heb je nog vragen? Bel voor meer informatie over deze cursus met 0321 388 777 of mail naar activiteiten@meerpaal.nl