over ons
sluiten
0321 388 777
'Voor getalenteerde muzikanten kan het fijn zijn om extra uitdaging te vinden onder gelijkgestemden.' Ivo Visser
< alle cursussen

Plusklas Muziek

Voor leerlingen die meer in hun mars hebben!

Voor extra getalenteerde en gemotiveerde leerlingen is er plek in de Plusklas. In deze klas krijgen de muzikanten les in ensemblespel, theorie en auditieve vorming en spelen ze in een band. Het Plusklas traject kan een goede voorbereiding zijn op het conservatorium maar ook voor (hele) jonge talenten is er plek in de Plusklas.

In de lessen is er ook aandacht voor podiumpresentatie en audities. Daarnaast is het mogelijk extra lessen of correpetitie te volgen. De typische Plusklasser heeft technisch en muzikaal meer potentie dan de gemiddelde leerling, is gretig naar muziek en muziek maken, wordt graag uitgedaagd, wil musiceren met andere leeftijdgenoten met diezelfde ‘drive’ en is bereid meer tijd te investeren, thuis en in De Meerpaal.

Bekijk hier ons volledige muziekaanbod.

€ 157,50 (15 lessen)Gevorderd
Kinderen, Jongeren, VolwassenenDronten, 15Ma, Wo, Middag, Avond

De klassieke Plusklas lessen vinden plaats op maandag bij docent Ivo Visser. De Plusklas lessen lichte muziek vinden plaats op woensdag bij docent Mark Dekkers. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen worden er per dag een of twee groepen ingedeeld.

Na 15 lessen volgt er een presentatie in de vorm van het jaarlijkse Plusklas Concert in de Kleine Zaal.

Meer informatie?
Enthousiast geworden, maar heb je nog vragen? Bel voor meer informatie over deze cursus met 0321 388 777 of mail naar activiteiten@meerpaal.nl.