over ons
sluiten
0321 388 777
'Net als een persoon is iedere stem uniek.' Floor Stappers

Meld je aan voor een gratis proefles!

< alle cursussen

Musical Jongeren productie groep

Produceer en speel je eigen musical! | 14+

Werk samen met de andere jongeren aan een eigen musical. Het eerste deel van het jaar zijn we bezig met het productionele proces van de musical: het ontwikkelen en schrijven van de musical. Het tweede deel vanaf maart wordt er hard gewerkt aan de musical zelf en krijg je ook dansles.

Bij zang wordt gewerkt aan houding, adem, klankvoorstelling en het één- en tweestemmig instuderen van nummers. Bij theater liggen accenten op eigen rolinvulling en ontwikkeling, mise-en-scène en improvisatie. Dans de sterren van de hemel en ontwikkel theatrale simpele choreografieën.

Bekijk hier ons volledige theateraanbod.

€ 11,30Beginner, Gevorderd12 september (instroom mogelijk)
JongerenDronten, , 34Donderdag: 17.45 - 20.30 uur

Bekende musicals, muziek, maar vooral ook de eigen creativiteit vormen de inspiratiebron voor het realiseren van hun eigen musical voorstelling op zaterdag 6 juni 2020.

Deelnemers aan de Jongeren productiegroep krijgen per week 45 minuten zangles, 105 tot 120 minuten theaterles en vanaf maart 45 minuten dansles. De cursus is bedoeld voor leerlingen van 12 jaar en ouder en start bij minimaal 8 deelnemers. Instromen in deze cursus is mogelijk tot 1 april 2020.

Meer informatie?
Enthousiast geworden, maar heb je nog vragen? Bel voor meer informatie over deze cursus met 0321 388 777 of mail naar activiteiten@meerpaal.nl