over ons
sluiten
0321 388 777
'Produceer muziek, geïnspireerd op jouw favoriete artiesten!' Tim Roetman

Meld je aan voor een gratis proefles!

< alle cursussen

Music Production

Produceer je eigen hit!

Steeds meer hits zijn door één producer thuis in elkaar gezet. Met behulp van de juiste software kan iedereen tegenwoordig een goed klinkende track in elkaar zetten. Maar waar moet je beginnen? De mogelijkheden zijn best overweldigend. DJ/Producer Tim Roetman vertelt je over de technische basis en alles wat daarna komt. Wat is de goede software? Hoe zet je een drumbeat in elkaar? Hoe zorg je voor een muzikale opbouw in je productie en wat zijn ‘mixing en mastering’? Terwijl je je eigen track in elkaar zet, krijg je het vak snel onder de knie.

Vanaf € 4,50 (<21) / € 6,95 (21+)Beginner, Gevorderd, Kennismaken20 oktober (instroom mogelijk)
Jongeren, VolwassenenDronten6Dinsdag 19.00 - 20.00 uur

Music Production is geschikt voor absolute beginners, maar ook voor mensen die al enige ervaring hebben met het zelf produceren van muziek. Muzikale kennis over noten en akkoorden is handig, maar niet vereist.

Vanaf 20 oktober start een minicursus van 6 lessen tot de Kerstvakantie. De cursus start al bij minimaal 3 deelnemers. Music Production is een groepsles. Ben je al ervaren en op zoek naar verdieping? Dan kun je je ook inschrijven voor individuele lessen.

Meer informatie?

Bel voor meer informatie over deze cursus met 0321 388 777.