over ons
sluiten
0321 388 777
'Alleen muziek maken is leuk, samen muziek maken is nog leuker!' Mariëlle Mud

Meld je aan voor een gratis proefles!

< alle cursussen

Klassiek ensemble

Voor veel verschillende instrumenten!

Je houdt van je instrument, maar zou wel eens meer willen dan alleen op je kamer oefenen? Kom dan eens meespelen in het klassiek ensemble. Het ensemble is geschikt zowel voor beginners als gevorderden. Van de docent leer je de eerste stappen of de fijne kneepjes van het samen spelen met andere instrumenten. Enige ervaring op het instrument is vereist, maar de partijen zullen worden aangepast aan het niveau van de spelers. Alle blazers, strijkers, slagwerkers, toets- en tokkelinstrumenten én zangers zijn welkom!

Bekijk hier ons volledige muziekaanbod.

Vanaf € 4,50Beginner, Gevorderd26 augustus (instroom mogelijk)
Kinderen, JongerenDronten10 of 38in overleg

Voor cursisten vanaf 10 jaar. Na 10 lessen kun je besluiten om met je ensemble het seizoen af te maken.

De cursus start bij minimaal 3 deelnemers. De lestijd en -dag bepaal je in overleg met de docent en mede-ensembleleden. Heb je al een idee van met wie je in een ensemble wilt spelen? Vermeld dit bij je aanmelding. Volg je een jaarcursus instrumentaal of vocaal les bij De Meerpaal? Dan betaal je maar € 4,50 (<21) of € 6,95 (21+) per les. Plaats hiervoor een vinkje bij ‘jaarcursist’ in het inschrijfformulier.

Meer informatie?
Enthousiast geworden, maar heb je nog vragen? Bel voor meer informatie over deze cursus met 0321 388 777 of mail naar activiteiten@meerpaal.nl.