over ons
sluiten
0321 388 777
'Alleen muziek maken is leuk, samen muziek maken is nog leuker!' Isabelle Doodhagen

Meld je aan voor een gratis proefles!

< alle cursussen

Klassiek ensemble

Voor veel verschillende instrumenten!

Je houdt van je instrument, maar zou wel eens meer willen dan alleen op je kamer oefenen? Kom dan eens meespelen in een klassiek ensemble. Zo is er bijvoorbeeld een strijkersensemble en een blazersensemble. Samen repertoire instuderen en uitvoeren verhoogt het speelplezier en van samen spelen en samenwerken in een ensemble leer je enorm veel. Er zijn ensembles voor verschillende niveaus, van beginners tot gevorderden. Vraag je docent welk ensemble voor jou geschikt is zodat je je zeker op je plek voelt!

Bekijk hier ons volledige muziekaanbod.

<21: € 73,00, 21+: € 92,00 (10 lessen)Beginner, Gevorderd (instroom mogelijk)
Kinderen, JongerenDrontenKorte cursus 10 lessenin overleg

Voor cursisten vanaf 10 jaar. Na 10 lessen kun je besluiten om met je ensemble het seizoen af te maken.

De cursus start bij minimaal 3 deelnemers. De lestijd en -dag bepaal je in overleg met de docent en mede-ensembleleden. Heb je al een idee van met wie je in een ensemble wilt spelen? Vermeld dit bij je aanmelding. Volg je een jaarcursus instrumentaal of vocaal les bij De Meerpaal? Dan krijg je 20% korting op deze korte cursus. Plaats hiervoor een vinkje bij ‘jaarcursist’ in het inschrijfformulier.

Meer informatie?
Enthousiast geworden, maar heb je nog vragen? Bel voor meer informatie over deze cursus met 0321 388 777 of mail naar activiteiten@meerpaal.nl.