over ons
sluiten
0321 388 777
'Dans is als een warme omhelzing ' Amarinske Brands

Meld je aan voor een gratis proefles!

< alle cursussen

DansLab PROductie

Dansproductie groep voor makers en dansers in wording

Dans jij al jaren op hoog amateurniveau of op het MBO-dansniveau en ben je graag creatief bezig met het maken van dansen? DansLab PROductie kan je deze uitdaging bieden. Het makersschap als je ontwikkeling als danser staan hier centraal. In samenwerking met de docent wordt er naar een complete eigen dansproductie gewerkt. Door de bijzondere samenwerking met de Kunstwerkplaats is er een platvorm en verbinding met de scholieren van gemeente Dronten. De productie wordt binnen dit platvorm uitgevoerd. Een unieke mogelijkheid om een persoonlijke en kunstzinnige ontwikkeling aan te gaan waarbij je de volgende generatie kan inspireren en meer bekendheid kan geven aan de danskunst in gemeente Dronten en de omgeving.

<21: € 349,50, 21+: € 469,00 (jaarcursus)Gevorderd9 september / 23 september (instroom mogelijk)
Jongeren, VolwassenenDrontenJaarcursusVrijdag 19.00-21.00 uur

De les neem je af in combinatie met de cursus DansLab (schrijf je voor elke cursus apart in). In deze cursus staat het ontwikkelen van je eigen danstaal en het leren creëren centraal. Dit wordt vervolgens toegepast bij DansLab PROductie.

Volg je meerdere jaarcursussen Dans bij De Meerpaal? Dan kun je gebruik maken van ons speciale kortingstarief Dans Meer voor je tweede cursus en elke volgende cursus.

Wordt samen met de cursus DansLab gevolgd. Voor toelating vindt er een auditieronde en motivatiegesprek plaats.

Start- en einddatum jaarcursus: vrijdag 9 september 2022 t/m 7 juli 2023.

Instroom in de jaarcursus is na auditie mogelijk op 23 september 2022.

 

Meer informatie?

Bel voor meer informatie over deze cursus met 0321 388 777.