over ons
sluiten
0321 388 777
'Speel, beweeg en dans. Zo leer je ongedwongen de wereld kennen.' Daniëlla Snijders
< alle cursussen

Dansen met je (klein) kind

2-4 jaar

Houdt je (klein)kind van speels en vrij bewegen op muziek? Fijn sámen met jou? Dan is ‘dansen met je kind’ echt iets voor jullie! Want hier staat plezier beleven met elkaar centraal. Als (groot)ouder ben je lekker actief betrokken bij de les.

Vrij en ongedwongen bewegen we op gevarieerde muziek. Klassieke-, volksdans- en interculturele muziek wisselen we af met gezongen kring- en klapspelletjes.

Iedere week staat een thema/verhaal centraal, vaak gekoppeld aan een prentenboek, waarbinnen we expressief bewegend op ontdekkingsreis gaan. Hierbij gebruiken we kleurrijke en afwisselende materialen en soms ook instrumenten. We herhalen de spel- en dansvormen regelmatig tijdens de cursus waardoor de kinderen zich snel op hun gemak gaan voelen. Ook kent iedere les een vaste opbouw.

Dans je zelf liever niet, maar je peuter wel? Kijk dan bij Peuterdans.

Bekijk hier ons volledige dansaanbod.

€ 4,50Kennismaken5 oktober / 25 januari / 12 april (instroom mogelijk)
Kinderen, Volwassenen, SeniorenDronten10Vrijdag: 11.00-11.45 uur

Met dans, muziek en spel stimuleren we spelenderwijs de hele ontwikkeling van je kind maar maken we vooral veel pret. Samen dansen is gewoon hartstikke leuk!

Kies je voor dans onbeperkt? Dan betaal je 1,5 keer het cursustarief. Je kunt dan ook aansluiten bij andere danscursussen. Vermeld bij je inschrijving in het veld opmerkingen welke danscursussen je nog meer wilt volgen.

De cursus start bij minimaal 8 koppels. De vermelde prijs is per koppel.

Meer informatie
Enthousiast geworden, maar heb je nog vragen? Bel voor meer informatie over deze cursus met 0321 388 777.